Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
In functie de ce ati ales stilul in care ati amenajat casa?
thoriaDate: Tuesday, 11.26.2013, 5:09 PM | Message # 1
Membru Nou
Group: Users
Status: Offline
Ce v-a influentat decizia cand ati ales mobilierul si accesoriile pentru casa? Reviste, rude, emisiuni tv?

ivanantonovtervDate: Friday, 03.28.2025, 4:01 PM | Message # 2
Membru Nou
Group: Users
Status: Offline
Când am ales mobilierul și accesoriile pentru casă, am fost influențat de o combinație de factori. În primul rând, am căutat inspirație în reviste de design interior și pe site-uri de specialitate, unde am găsit multe idei despre cum să îmbin stilul european cu funcționalitatea modernă. În plus, emisiunile TV care se concentrează pe amenajarea casei mi-au oferit o mulțime de soluții creative.
Totodată, am discutat cu rude și prieteni care aveau deja experiență în amenajarea propriilor case, iar sfaturile lor m-au ajutat să aleg materiale și piese de mobilier de calitate. Când vine vorba de uși, am fost foarte atras de stilul european, în special de ușile de tip european doors, care sunt nu doar estetic deosebite, dar și foarte funcționale, având un design modern și practic, care se potrivește perfect cu conceptul meu de design.
Astfel, alegerea mobilierului și accesoriilor a fost influențată atât de sursele media, cât și de recomandările personale, iar în final am reușit să îmbin stilul clasic european cu necesitățile de zi cu zi ale casei mele.

European Doors

• Page 1 of 1
  • 1
Search: